Областен информационен център – Добрич има удоволствието да покани представители на общинска администрация, общински съветници, кметове и кметски наместници, неправителствени организации, работодатели, собственици на предприятия, земеделски стопани, училища, граждани и медии за участие в информационна среща на тема: „Актуални възможности за финансиране с европейски средства 2024“.
Събитието ще се проведе на 26 юни (сряда) 2024 г., с начален час 10:30 ч., в Голямата заседателна зала на II-ри етаж на сградата на Община Шабла.
Представителите на фирмите ще се запознаят с възможностите за финансиране на семейни предприятия и занаятчии; училищата ще се информират за условията за кандидатстване по отворената процедура „Утвърждаване на интеркултурното образование, чрез култура, наука и спорт“, както и други възможности за финансиране с европейски средства. Работодателите и гражданите ще разберат възможностите за заетост и обучения по Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021-2024 г. Земеделските стопани, рибарите и собствениците на лодки ще бъдат информирани за предстоящото за 2024 г.
Информацията е насочена към всички потенциални бенефициенти. Ще се акцентира на целите, основните параметри, допустими кандидати и проекти, дейности и разходи, които ще могат да получат финансиране. Присъстващите ще бъдат запознати и с начина на кандидатстване, етапа на оценка и договаряне. Ще бъдат предоставени информационни и рекламни материали.

Покана