УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Идват едни от най-светлите, най-обичаните празници в календара – Рождество Христово и Нова година. Да ги посрещнем с радост и усмивки, с много топлина в сърцата!
Коледа е послание към нас за силата и енергията от сторените добри дела. На този ден надеждата за свят, мирен и съвършен, празнува с всички хора.
Това е време за равносметка на отиващата си 2017 година – радваме се на успехи и постижения, поучаваме се от неосъществени намерения.
С уважение и благодарност към всички, които допринасят да има хляб на нашата трапеза, да се поддържа ниво в качеството на живота ни, да се утвърждаваме като територия на образование и култура с български дух, очертал собствен облик.
Ценя отзивчивостта на всички, предприели дарителски акт. За подкрепата и съдействието им, благодарение на които търсихме изход от тежки ситуации, обезпечавахме каузи, чиито резултати са предстоящи – с признателност и благодарност!
Въпреки трудностите община Шабла се движи в правилната посока. Усилията ни са насочени за привличане на средства от европейски програми. В съвремието ни предизвикателствата към нас и като общност са различни. Но добре свършената работа от всички институции ще съдейства за справяне с тях.
За нашия по-добър живот тук е важно, както и досега, да проявим и добра воля, и здрав разум, а съвместните ни действия, убеден съм, ще донесат желаните резултати.
Щедра и благословена с мир и любов да е Новата 2018 година!
Пожелавам на всички граждани на община Шабла, където и да са те – тук, в различни краища на България или по света да бъдат здрави, да успяват, да имат повече поводи за радост! Нека да носим в себе си обичта към своя роден край, защото оттук е нашето начало!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!