На 27 март 2019 г. от 14:00 часа в залата на Народно читалище „Зора 1894“ в гр. Шабла ще се проведе кастинг за „Добруджа търси таланти“, а избраните таланти ще се представят на концерт от 17:00 часа.
Кастингът се реализира от Народно читалище „Добрич – 2017“- гр. Добрич и е под патронажа на Областния управител на област Добрич, г-н Красимир Кирилов.
Идеята е състезанието да протече във всяка община, а победителите в тези издания на надпреварата ще демонстрират своите таланти във финалния областен етап. Тогава компетентно жури ще определи талантите на Добруджа в Първото издание на конкурса.
Журито е с председател адвокат Милен Кадикянов и членове Виржиния Георгиева – главен експерт „Протокол и връзки с обществеността“ при Областна администрация, и Милан Илиев – собственик на звукозаписно студио „19“.
Няма възрастови ограничения за участие в конкурса. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и е допустимо изпълнение във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето на изпълнението е до 5 минути.
Формулярът и декларацията за участие в кастинга се попълват предварително от всички участници, индивидуални и групови, след което да се изпращат на e-mail: [email protected]. Не се изисква такса за участие.
Всеки изпълнител сам си осигурява акомпанимента и всички необходими пособия. Победителите ще участват в заключителния тур, заедно с победителите от другите общини в областта, който ще се проведе през м. април т.г.
Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много други изненади.
Кастинга и шоуто ще бъдат излъчвани на живо по интернет от „Регионална телевизия Добрич – телевизията на Добруджа“.
За повече информация звънете на телефон 05743 4028; GSM 0877813368.

Заявка за участие

Декларация за съгласие