БЛАГОДАРСТВЕН АДРЕС

Скъпи съграждани,
Деветото издание на Празника на плодородието вече е в историята.
Песните и танците, народните хора, срещите с близки и приятели, отрупаните щандове с красиви и вкусни ястия, усмивките и зареждащата емоция от преживяното ще останат задълго ярки у всеки преживял празника и връщащи ми вярата в човешкия род.
Да виждам как се веселим, как си казваме добра дума, как танцуваме ръка за ръка на хубавите български хора – следвайки един ритъм и една енергия. Ето, такава искам да виждам Шабла – мястото където живеем. Благодаря Ви за това, че сте тук!
Благодаря на кметствата за партньорството, на читалищата и пенсионерските клубове, които се грижите за културния живот в общината, на колективите от Детска градина „Дора Габе“ и Средно училище „Асен Златаров“ за отзивчивостта, на спонсорите, които ни подадохте ръка, в лицето на Месодобивно предприятие „Мийт“ ООД в с. Дропла, Пекарна Драгомира 96 и Фирма „Агродес АА“ ООД от гр. Каварна, Димитър Марчев и Земеделски производител Сашо Василев от с. Крапец.
Благодаря на Ути Бъчваров – един от най-колоритните кулинари у нас, че заедно с екипа си показаха автентичния вкус в приготвянето на най-голямото кюфте.
Благодарности и за моят екип от общинска администрация и звената – за Вашия професионализъм, позитивна енергия и коректност, и за това, че допринесохте за чудесната атмосфера по време на протичането на празника.
Благодаря на всички участници, гости и жители на общината, посетили празника, защото го направихте истински и жив.
Пожелавам на всички добро здраве, добри мисли и добри дела, добър живот! Пожелавам всички ние да се грижим за общината ни, така както се грижим за домовете ни. Защото тук е нашият дом!
С уважение,
МАРИЯН ЖЕЧЕВ
Кмет на община Шабла