На 20 юни 2024 година, по инициатива на ръководството на община Шабла, служители на общинската администрация се срещнаха с ръководството на „Интернешънъл Асет Банк АД“.
Сред присъстващите бяха кметът на община Шабла Мариян Жечев, председателят на Общинския съвет д-р Йорданка Стоева, Живко Спасов – общински съветник, кметове и кметски наместници.
Радослав Велков – директор на Банката клон Добрич и Офис Шабла, Теодора Стефанова – служител в офис Шабла и работещи в Добрич банкови служители разговаряха с присъстващите и ги увериха, че всеки работен ден са готови за индивидуални разговори с всеки човек.
Присъстващите задаваха въпроси, свързани с прехвърлянето на банковата им сметка от закрития в града ни клон на банка „ДСК“ в „Асет Банк“. Също така, може ли да се плащат комунални услуги и да се прехвърли пенсията на близък човек. Какви са видовете депозити, които банката предлага и още много конкретни въпроси бяха поставени на срещата.
„Надявам се все повече жители на общината да ви се доверят, за да бъдете по-близо до тях при нужда“, каза Живко Спасов в края на срещата.