Уважаеми съграждани, жители и гости на Община Шабла,
Наближава големият и светъл християнски празник Възкресение Христово! Денят, в който Божия син Исус Христос възкръсва, животът побеждава и чудото на силната вяра се случва! Нека в тези дни отправим поглед към истинския смисъл на Възкресението, коренящ се именно във вярата, любовта и надеждата! Нека преоткрием силата на вътрешното ни упование и нека то озарява житейския ни път занапред!
Живеем в несигурни, променливи и трудни времена, в които е необходимо да бъдем по-добри, по-смирени и по-вярващи, както в собствените си възможности, така и в тези, обединяващи ни като нация! Времена на дестабилност и несигурност, но и времена на вяра, че бъдещите ни решения ще бъдат отговорни, правилни и разумни!
И днес, в очакване на великото тайнство на Възкресение Христово, нека се помолим за народа ни, за целия християнски свят и за всички онези страдащи, обезверени и отчаяни ближни, към които съдбата не е била благосклонна! Нека ги дарим с обич и подкрепа, така както даряваме нашите семейства и близки!
Приемете моите сърдечни пожелания за здраве, обич и щастие. Нека посрещнем празника в мир и смирение, да бъдем добри и да подаваме ръка на онези, които имат нужда от подкрепа. Заедно можем да направим живота по-добър!
Пожелавам Ви светъл и благословен Великден!

Мариян Жечев
Кмет на Община Шабла