УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

В навечерието на един от най-светлите празници – Рождество Христово, и на прага на Новата 2022 година отправям към Вас най-искрени пожелания за здраве, мир и благоденствие!
Коледа – празникът на светлината, надеждата, обичта, вярата, спасението е дълбоко свързан с нашите корени, с душевността ни. Той задава житейска посока на всеки един от нас към вечните общочовешки ценности – да бъдем добронамерени и искрени, да помагаме и да бъдем съпричастни, да бъдем единни. Така са възпитавани поколения, така възпитаваха и нас, на това трябва да учим и нашите деца.
Отиващата си 2021 година беше трудна, изпълнена с предизвикателства. Но тя има и своя положителен знак, защото в община Шабла успяхме да реализираме доста проекти, стартирали назад във времето, чрез които, осъвременявайки инфраструктурата, работим за превръщането й в едно по-добро място за живеене.
Тук е моментът да благодаря на всички, които бяхте съпричастни и отговорни към случващото се и че бяхме заедно и в нелеките, и в хубавите моменти. Това ще ни помогне при преодоляване на новите предизвикателства и ще гарантира успеха във всяко едно дело.

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели,
Да посрещнем с надежда идващите празници! Да си пожелаем здраве, то е безценно! Да се радваме на близките си хора, като не пестим топли думи към тях! А на роднини и приятели, които са далеч от нас, да отправим най-сърдечни послания.
Убедил съм се, че в нашето добруджанско кътче живеят хора със силен дух, чиято енергия, натрупана сила и получен опит ще ни осигурят едно по-добро общо бъдеще!

Весела Коледа!
Честита 2022 година!

С уважение,
МАРИЯН ЖЕЧЕВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ШАБЛА