На 5 август 2017 година, събота, в Градския парк се проведе 44-то издание на конкурса за красиво и хармонично тяло „Мис Шабла“.
Тази година претендентките бяха 6, като от Шабла участваха две момичета Веселина и Виктория.
Жури с председател Люсиен Велчев – заместник-председател на СК „Левски“ и членове Петър Мануилов – концерт-майстор, работещ в Брюксел, Силвия Вангелова – преподавател по музика и диригент на Градския хор, Гергана Дафова – ръководител на младежки танцов състав „Българка“, Весела Станоева – носител на титлата „Мис Шабла“ и Петя Атанасова – призьорка от конкурса, оценяваха кандидатките за титлата „Мис Шабла“.
Дефилирайки по бански костюми и официални тоалети, всяко едно от момичетата се стараеше да впечатли и спечели журито и публиката.
Новата победителка в конкурса „Мис Шабла“ 2017 година е 17 годишната Веселина Кулева от Шабла. Нейни подгласнички станаха Героника Станиславова от Варна и Виктория Иванова от Шабла, която беше избрана и за фаворитка на младежкото жури.
Организатор на събитието е община Шабла със съдействието на спонсори от Общината: Костадин Стоянов – управител на снек-бар „Зодиак“, Татяна Букурова – управител на магазин „Реплика“, Керанка Трендафилова – управител на аптека „Вита – ка“, Николай Кючуков – управител на снек-бар „Ловна среща“, Николай Александров – управител на снек-бар „Аквариум“ и Желязко Сарандев – управител на снек-бар „Терасата“.
За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Пламен и Иво, участници във формата X-factor.