• 30.05.2021
  • 11:56

Всички търсим нещо ново и вълнуващо. Нещо което да ни кара да се усмихваме винаги, когато спомена изникне в мислите ни. Ние от екипа на iRun се стараем всеки път да създаваме не просто едно добре организирано събитие, а уникално преживяване, което да запечата положителни емоции, към които да желаем да се връщаме отново и отново. Искаме да останеш толкова доволен, че когато на старт/финала прочетеш по лицата на приятелите си удовлетворението на преживяването да осъзнаеш, че тези емоции са като огледало на тези, които бушуват вътре в теб. И да искаш да не свършва…
Представяме ви едно от най-красивите морски бягания-преживявания – Sunrise Cliffs със старт/финал най-източната точка на България – нос Шабла. Ще комбинираме море, скали, простор и слънце в една емоция – екстаз. България не случайно се слави с уникални природни кътчета – такива, които те оставят без дъх. Имаме удоволствието да ви представим едно такова място – нашето скално, северно черноморие.
Ще бягате изцяло по брега и скалния ръб с невероятни гледки. Ще достигнете дивите брегове на Тюленово, а по-дългата дистанция и до уникалната местност Яйлата. Всеки от вас ще може да избере между две дистанции за бягане – 13, 28км и поход.
Датата е 30-ти май. Начало на летния сезон, в който какво по-хубаво от това да комбинираме едно красиво бягане с няколко дни плаж.

Повече информация тук: https://www.irun.bg/competit…/about/name/sunrise-cliffs-2021
Запиши се тук: http://www.irun.bg/competition/sign/name/sunrise-cliffs-2021