• 20.04.2024
  • 10:00

Edit: Базарът за употребявани вещи се отменя, заради неблагоприятни метеорологични условия -дъжд през целия ден на 20 април. Събитието ще се проведе на друга дата, за която допълнително ще ви информираме.

Благодарим Ви за разбирането!

 

Казват, че когато се освободим от старото, се отваря място за новото.

В навечерието на 22 април – Международния ден на Земята, Община Шабла организира базар за употребявани вещи.
Това е прекрасна възможност по щадящ природата начин да се освободим от ненужни неща, които биха били ценни за друг.
Каним Ви да се включите на 20 април (събота), от 10.00 часа, в Градския парк, в един все по-разгръщащ се пазар за „втори живот“.
От нас мястото и пазарната площ, от вас – вещите.
Донесете ги, разменете ги, продайте ги, подарете ги, спечелете пари и си купете нещо желано!
Всички имаме вкъщи неща, които са ни малки, големи, повтарящи се, импулсивни покупки, неуспешни подаръци, непотребни вещи, предмети, загубили своята сантименталност или просто омръзнали – пълнят рафтове и гардероби, но не ни дава сърце да ги изхвърлим. Защо да не ги разменим или продадем!
Можете да предложите дрехи, бижута, играчки, книги, малки електроуреди, съдове. Ще зарадвате някого, ще освободите място вкъщи или ще се сдобиете с нещо отдавна търсено.
Базарът ще се състои в Градския парк на Шабла без такси – само с добро настроение, усмивки и грижа за природата. Участието ще е със записване на телефон 05743 4145 или на e-mail: [email protected], до 18 април.