• 02.11.2024
  • 16:00

Обичате ли да пътувате, макар и само във въображението си? Вярвате ли, че езиците наистина са прозорец към света? Убедени ли сте, че светът е голям и приключения дебнат отвсякъде?
Ако отговорите на тези въпроси спонтанно с „да“, означава, че се нуждаете точно от това! Заповядайте на 2 ноември, събота, в 16:00 ч. в Зелен образователен център, гр. Шабла, за да Ви разкажем за Испания и нейната история, култура, музика, традиции и език.
Ще стигнем и до испаноезична Америка, която ще ви покори с уникалната си самобитна култура. Ще опитате сангрия, ще чуете оригинална испанска китара… Ще бъде незабравимо преживяване, а след това ще можете да решите, дали искате да изучавате и испански,
…. за да пътувате независимо, да четете свободно и да разговаряте с удоволствие? А защо не, дори и да завършите (вие или вашите деца) образованието си в тази невероятна страна? А може би Испания е страната на мечтите Ви и знанието на езика ще Ви помогне да я опознаете в цялата й красота и многообразие?
Ако проявите интерес, ние ще Ви предложим присъствено обучение за малки (11-14 год.) и големи (15+ год.), в малки групи, за начинаещи и напреднали – нива А1-А2-В1-В2, което ще се провежда в Зелен образователен център, гр. Шабла. Условието за провеждане на курсовете е минимум 6 записали се курсисти във всяка възрастова група, цената се определя от броя на участниците в групата, а крайният срок за записване е 15 ноември, петък. Започваме веднага след сформиране на групите!

ЕЛАТЕ НА 2 НОЕМВРИ, ТОЧНО В 16:00 Ч.,
ЗА ДА ПРЕЖИВЕЕТЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО И НЕОЧАКВАНО!
А, КОЛКОТО ДО ИСПАНСКИЯ ЕЗИК – ВИЕ РЕШАВАТЕ, НО НИЕ СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ИСПАНИЯ ЩЕ ВИ ЗАВЛАДЕЕ ЗАВИНАГИ…

За повече информация:
Зелен образователен център, гр. Шабла ул. „Равно поле“ 57А
тел.: +359 882 299 036
е-mail: [email protected];
[email protected]