Изработен е: Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за съставяне на  бюджетната прогноза за местните дейности  за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Шабла – приета с Решение № 424 от 29.11.2013 г. на Общински съвет – Шабла.

На основание чл. 26, ал. 4 от ЗНА и във връзка с чл.77 от АПК и чл. 28 от ЗНА можете в срок до 11.05.2017 г. можете да депозирате писмени предложения, мнения и препоръки по представеният проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за съставяне на  бюджетната прогноза за местните дейности  за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Шабла в Центъра за информация и услуги на гражданите на първия етаж в сградата на Общината в рамките на работното време от 8.00 до 17.00 часа.

С пълният текст на предлаганият проект за решение, ведно с мотивите налагащи приемането му, може да се запознаете на електронната страница на община Шабла: www.shabla.info  и на адрес www.shabla.bg .